Maak januari bijzonder!

En dan is het alweer januari. Voor de meesten niet de meest spannende maand van het jaar. Net een gezellige decembermaand achter de rug en nog een kater van de feestdagen (en de Oudejaarstrekking). Ik ga deze maand vrijwel ieder jaar met 'frisse tegenzin' tegemoet. Januari betekent dat het nog een stukje kouder gaat worden, leuke festivals en andere spannende dingen staan vaak niet op het programma. Wat Ik wèl fijn vind aan januari, is dat er weer iets nieuws voor je ligt en je het afgelopen jaar hebt afgesloten. Een nieuw jaar betekent nieuwe ronde, nieuwe kansen om het eens totaal anders te gaan doen. Want dat is soms best lekker! Maar dan doel ik niet op goede voornemens, want daar doe ik dus echt niet aan. Het werkt niet om jezelf iets op te leggen wat niet haalbaar is. Slechte eigenschappen mag je ook best koesteren. Mezelf wijsmaken dat ik in het nieuwe jaar minder klunzig ga zijn en me minder vaak vergrijp aan een overheerlijke reep Tony Chocolonely ga ik dan ook niet doen.

 

Om van januari een leuke maand te maken, moet je natuurlijk wel zelf een beetje je best doen. Hang slingers op en boek bijvoorbeeld een ticket naar een gave bestemming, zodat je iets hebt om naar uit te kijken! Ik vind het altijd belangrijk om nieuwe doelen voor ogen te hebben. En die doelen zijn er zeker, m'n eerste trip is gepland en 2017 brengt mij een nieuwe baan én een verhuizing naar de andere kant van het land. Dus met die tegenzin valt het dit jaar reuze mee! Dus dat is het. Zorg dat er goede dingen op je pad komen of iets avontuurlijks gaat doen in het begin van het jaar, dan is de maand januari prima te doen! En wat mijn 2017 zo bijzonder maakt? Dat vertel ik allemaal in mijn volgende blog!

 

Ik wens jullie allemaal een heel gezond, liefdevol en sprankelend 2017!

 


Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Jolien (maandag, 02 januari 2017 13:52)

  Lieve amber!! Jij ook een super 2017!! Ben alweer benieuwd naar de volgende

 • #2

  Hetty (maandag, 02 januari 2017 16:20)

  Hey Amber,

  Nieuwe baan en verhuizen? Je maakt me nieuwsgierig! Ik moet zeker wachten op de volgende blog? Leuk om te lezen hoor!

 • #3

  Leoni (maandag, 02 januari 2017 16:40)

  Heeeerlijk om weer te lezen meid!!!

 • #4

  Amber (maandag, 02 januari 2017 16:56)

  Dag Hetty,

  Leuk om je hier te treffen. Donderdag zal ik mijn nieuwe blog delen, dus nog even geduld :)

 • #5

  Albert (vrijdag, 06 januari 2017 19:40)

  Mooi gedaan Amber klasse.